Sykehjemmet Lund Kommune

Sykehjemmet Lund Kommune

Vi vil gratulere Lund Kommune som tar Velferdsteknologi Hygiene på alvor med installering av 9 Ventibox Mini – 1 AP 1000 og 1 AP 3000.
Sykehjemmet setter fokus på smittevern + redusere lukt på rommene.  Godt arbeidsmiljø er viktig og et godt inneklima for beboerne og ansatte er viktig.

Vi gleder oss til videre samarbeid med dere.

Med vennlig hilsen alle hos VentiTech AS

Her er en tilbake melding fra Merethe Birkeland leder for Lund sykehjem.

Hei! Mitt navn er Merethe Birkeland. Jeg er leder for Lund sykehjem.

Vi har kjøpt inn 10 stk Ventibox mini og er strålende fornøyde!!Disse er plassert rundt på sykehjemmet på skyllerom, vaskeriet og pasient rom. Resultatet er mye bedre luftkvalitet for beboere, ansatte og besøkende. Lukt fra inkontinensutstyr som ligger i søppelbøttene på skyllerommet finnes ikke lengre. Dette til tross for at det ofte blir varmt på disse rommene. Vond lukt var noe vi var plaget av mye før vi tok i bruk Ventiboxene. På pasient rom som det tidligere luktet veldig urin fra, så kjenner vi ikke noen ting lengre. Dette har også besøkende bemerket. Vi har også kjøpt inn den boksen som kan brukes der det er mye røyklukt. Denne fungere også fantastisk!! Tidligere så måtte de ansatte i hj.tj bytte klær etter at de hadde vært hos en bruker grunnet røyklukt, det trenger de ikke nå!

Konklusjonen fra de ansatte og jeg som leder er at dette er produkter som anbefales på det sterkeste!

 

Hilsen Merethe Birkeland

Moi 30.08.18

Klikk her for pdf-linken

 

 

2018-09-05T11:19:04+00:00