Project Description

Matbransjen

Kundene krever kvalitet og friske varer. Myndighetene gjør sitt med kontroller av butikker og leverandører på lagring og lukt. Eiere av restauranter, matbutikker og ellers alle som leverer ferskvare, er stadig under oppsyn, for å levere kvalitet.

Det brukes mange forskjellige løsninger til luft- og overflatebehandlinger som stort sett er kjemiske. Ingen kombinerer kontinuerlig virkning og naturlige, miljøvennlige prosesser som Ventitech gjør. Vi leverer trygge og kostnadseffektive løsninger som har sitt utspring fra naturen.

Fjerner opptil 99,9% av overflate- og luftpatogener.

Eliminerer matlukt, naturlig (inne og ute).

Effektiv selv i miljøer med mye fett.

Reduserer skadelige bakterier i kalde lagerrom.

Forlenger holdbarheten på frukt & grønt.

VENTITECH PÅ JOBB

Våre systemer anvendes i store deler av verden. Bl.a. i lagringshaller, restauranter, kafeer, barer og dagligvarebutikker. Enten det er en lokal løsning som avfallshåndtering, eller i mer generelle lokaler. Vi tilpasser produktene for å passe å drifte ditt behov.

INDUCT serien bygges inn i eksisterende ventilasjonskanaler, og trenger minimalt med vedlikehold.

Ventitech gir enkel plug & play mulighet for små til store flater.

Ventitech fungerer selv med høye konsentrasjoner av fett. Vårt utstyr installert i anlegg som forbereder og behandler mat, gir trygghet og beskyttelse for både eier og forbruker.

KRAV OM ETT RENERE OG TRYGGERE MILJØ, LEGGER PRESS PÅ MATVAREPRODUSENTER.

Med en økende bekymring over eksponering for bakterier og miljøgifter, vil markedets etterspørsel etter kortreiste kvalitetsvarer med dokumentert «behandling», bare bli mer og mer viktig for kundene. Dette er kombinert med økende samfunnspress for matkontroll generelt.

HMS sammen med kommersielle utfordringer i servicesektoren omfatter:

  • Fjerne truslene forårsaket av bakterier, virus og muggsoppsporer.
  • Eliminere/redusere mikrobiologisk vekst og spredning.
  • Kontrollere lukter, både innenfor og utenfor lokalene.
  • Sikre kvalitet i forhold til grenseverdier, som er stadig stigende.
  • Opprettholde forventninger til «hylleprodukter», som aldri har vært større.

LØS PROBLEMET

Ventitech tilbyr renseteknologi, fri for kjemi og som etterligner naturens egne renseprosesser. Ventitech fjerner lukt samt biologiske trusler, fra både luft og overflater.

RCI teknologi har vist seg å være mer effektiv enn bruk av kjemikalier eller andre rensemetoder, når det gjelder å redusere mikroorganismer. Et annet kretsløp anvender to typer ionisering, for å redusere luftbårne partikler.

STUDIER

RESTAURANT FRANCHISE – SÃO PAULO, BRASIL

Resultater fra en av de beste franchise restauranter i Sør-Amerika, (som opererer under en global merkevare), trengte en effektiv luktreduksjonsstrategi for ekstern lukt. Ingen tradisjonelle ventilasjonsløsninger var i stand til å møte kundens behov. En innovativ, storskala løsning var nødvendig. INDUCT teknologi ble skreddersydd for å oppnå en ventilasjonsløsning, som gjaldt spesielt for høyt fettnivå. Dette ble gjort med nøye prosjektering, og kompetanse fra Ventitech ingeniører.

Resultat: Luktelemineringen ble nesten total, og virksomheten kan fortsetter sin drift.

ZENA GROUP – BURGER KING & FOSTER HOLLYWOOD MERKEVARER, SPANIA

De fleste av oss nyter gjerne ett grill- eller burgermåltid. Dessverre setter ofte disse frityr- og matluktene seg i våre klær, og blir med oss resten av dagen. Denne store, nasjonale restaurantgruppen, ønsker alltid å tilby den beste kundeopplevelsen, og stoler på at Ventitech klarer å tilby kostnadseffektive, bærbare løsninger for å friske opp luften, i alle 180 av gruppens restauranter. To Eagle 5000 bærbare enheter, et produkt spesielt utviklet for dette miljøet, ble installert i hver restaurant, for å begrense forurensing av luften.

Resultat: Lukt fra grill og fett er redusert til et minimum. Kundene har lagt merke til at endringen er til det bedre.

MATBUTIKK – OHIO, USA

Denne velkjente matbutikken er en franchisetaker av en stor regional kjede, og hadde alle mulige luft- og kvalitets utfordringer, felles med lignende virksomheter. Ventitech`s InDuct teknologi ble installert i kjøtt- og delikatesse avdelinger, samt i meieri og på bakeriet.

Resultat: Det var en merkbar forbedring i lukt, og vedlikeholdet av kjølere ble redusert med 70%. Tilbakemelding fra den store eieren etter 1 år var: «Når jeg vet hvilke fordeler jeg har fått, og kostnader som er spart, ville jeg ikke nølt med å betale det dobbelte av den opprinnelige prisen, for å kjøpe dette produktet».