Project Description

Jobb & Kontor

Uansett arbeidsmiljø, er det sannsynlig å ha noen utfordringer vedrørende inneklima. Vi bruker mer tid på jobben enn hjemme, og dårlig luftkvalitet sammen med dårlig hygiene, kan gå ubemerket hen, og kan forårsake betydelig skade, som er vanskelig å måle.

Frisk luft er alfa omega for at vi skal kunne fungere optimalt, både hjemme og på jobben. Fokuset rundt inneluft har vært økende de siste årene, hvor mer dokumentasjon tydlig viser hvor viktig innemiljøet er for oss mennesker.

Ventitech er den beste løsningen for å skape inneluft på naturens måte, og et viktig skritt mot et sunnere arbeidsmiljø.

  • Fjerner opptil 99,9% av overflatebakterier og luftbårne patogener.
  • Reduserer/eliminerer myggsoppsporer og VOC.
  • Frisker opp ditt inneklima naturlig og trygt.
  • Gir skalerbare løsninger og lave driftskostnader.
  • Reduserer smitte spredningen og dermed ansattes fravær.

VENTITECH I ARBEID

Det er umiddelbare fordeler ved å installere Ventitech i et luftsirkulasjonssystem. Enten det er InDuct enheter eller bærbare produkter som installeres. INDUCT serien bygges lett inn i eksisterende ventilasjonskanaler, er lite synlig, og trenger minimalt med vedlikehold. InDuct enheter kan kombineres på ulike måter – fra et enkelt rom, eller til hele byggeløsninger. Plug and play enheter som AP 3000 installeres der det ikke er noen kanal, eller steder som har liten praktisk tilgang (f.eks. gamle hus og bygninger). Vitenskap: Uavhengige tester viser at Ventitech er grønn og energieffektiv, og at behandlet luft fri for skadelige mikroorganismer.

EN GLAD ANSATT TRENGER FRISK LUFT.

Mennesker tilbringer minst 90% av tiden innendørs. Sick Building Syndrome høres alltid så dramatisk og fjernt ut, men realiteten er ofte mye nærmere oss enn vi er klar over. I byområder med høy forurensning, kommer uteluft inn i bygningen, og er langt fra ren. Legg til skitt, støv, fuktighet, giftige gasser, eksos osv. og en ond sirkel av forurenset luft kommer ut. Filtrene i agregatet har liten innflytelse på de minste partiklene. Ventitech tilbyr moderne teknologi som er nødvendig for å bryte denne onde sirkelen. – Problemet løst

Ventitech`s revolusjonerende RCI teknologi, skiller seg ut for sin evne til å angripe gasser og bakterietrusler proaktivt gjennom hele luftrensing kjeden. Den bruker opp til 5 naturlige prosesser for å aktivt gjenskape frisk uteluft på en miljøvennlig måte. RCI har vist seg å være mer effektivt enn kjemiske løsninger på å ødelegge skadelige luft- og overflatebakterier, virus og soppsporer. Dette for å redusere mikrobielle forurensninger og lukt. Vedlikeholdskostnadene er minimale, og holder de ansatte fornøyd.

STUDIER

Banco Santander , Sao Paolo, Brasil

En ledende global bank trenger det beste arbeidsmiljø for sine ansatte. Banco Santander henvendte seg til Ventitech, som skal levere luftsystemer til banken sine kontorer i Brasil – inkludert fem distriktskontor og et stort nytt datasenter hvor 3000 mennesker jobber. Erkjennelsen av at tradisjonell filtrering ikke fungerer, oppsøkte bankens prosjektledere den nyeste teknologien for å kontrollere luktnivåer, holde nivå av mikroorganismer på det laveste, redusere ansattes fravær, og øke produktiviteten. Ventitech sine ingeniører jobbet tett med de ansatte på dette store prosjektet på et «Indoor Air Quality Management System», og installerte RCI teknologi egnet til det formålet:400 InDucts ble plassert i den nye bygningens ventilasjonssystemer for å kvalitetsikre luften, samt plug & play enheter for mindre områder: 40 små AP 1000 til toalettene, og 10 AP 3000 til kantinene.

Spesielt viktig var de miljøvennlige egenskapene til systemet. Enhetene ble også brukt til å oppfylle kravene til LEED Credit 3,1 fra Green Building Council, som spesifiserer forbedrede retningslinjer for luftkvalitet under bygging.

Resultater: Alle målene i prosjektet ble oppfylt med luktkontroll og svært lave CFU tall i de forskjellige arbeidsmiljøer. Ventitech var en del av teamet som 2 ganger vant «SMACNA* Highlights of the Year Award» i Brasil, for de mest avanserte HVAC system.

TURK TELEKOM, Istanbul, Tyrkia

Tyrkias ledende kommunikasjons selskap, Türk Telekom Group, har 13 millioner fasttelefonlinjer, 7 millioner bredbånd kunder, og 16 millioner mobilabonnenter. Selskapet ønsket å redusere sykefraværet til 5% ved å forbedre luftkvaliteten på kundesenterets fasiliteter.

Ventitech Tyrkia anskaffet en InDuct løsning til ventilasjonsanleggene som var installert på rekordtid (mindre enn en dag), for å unngå forsinkelser på senteret. Kundesenteret på 2 etasjer ble utstyrt med 16 x InDuct 10000, 1 x InDuct 2000 og 1 x InDuct 750 enheter per etasje.

Hver etasje måler 4.200 kvm med en takhøyde på 2,9 m. 700 ansatte jobber i hver etasje.

Resultat: Vellykket. Lukten i omgivelsene ble holdt til ett minimum og fraværet gikk ned med nesten 30%. Andre fordeler inkluderer, reduksjon av partikler, bedre luft og komfort for alle ansatte. Sick Building Syndrome symptomer (hodepine, nysing, etc.) har blitt sterkt redusert.

BBVA BANK, National Branch Network, Spania

BBVA, en av Spanias ledende banker, trengte å friske opp luften i lokalene til fordel for kunder og ansatte. De trengte en naturlig og kontinuerlig løsning, istedenfor bruk av kjemikalier eller parfymerte luftprodukter. Dette prosjektet er et godt eksempel på en mindre bærbar løsning som arbeider i mer kompakte kontormiljøer på gatenivå med tilgang for allmennheten. Her er som regel forurensninger konstant. Denne langtidskontrakten innebærer installasjonen av 5000 stk. Ventitech AP 3000 enheter (bærbare frittstående enheter) i et program som kjører til 2016.

Resultater: Denne bærbare løsningen (i stedet for en innebygd kanal løsning) var ett populært, kostnadseffektivt alternativ. Mindre eller ingen lukt er bemerket, ingen muggsopp og lavere fravær hos ansatte.