Project Description

Industri & Næring

Effektiv ventilasjon og fjerning av patogener er viktig, ikke bare for mat og andre organiske produkter, men også i de fleste andre industrisektorer.

Fra store kontorlandskap, offshore installasjoner, til laboratorier og produksjonsanlegg, må hvert selskap håndtere innendørs luftsituasjoner for å oppnå optimale virkninger for best HMS resultat. Behovet for proaktiv rensing og luktreduksjon har aldri vært større enn nå, enten det gjelder partikkelfjerning for sensitiv teknologi, sporefrie overflater eller kontroll av mugg- og soppsporer.

– Fjerner opptil 99,9% av overflate- og luft patogener.

– Proaktivt fjerner muggsopp, skadelige bakterier og VOC.

– Eliminerer lukt på en trygg måte, i motsetning til tradisjonelle filtre.

– Gir skalerbare løsninger og lave driftskostnader.

– Stopper at smitte sprer seg og reduserer fravær.

– Fjerner opptil 99,9% av overflate- og luft patogener.

– Proaktivt fjerner muggsopp, skadelige bakterier og VOC.

– Eliminerer lukt på en trygg måte, i motsetning til tradisjonelle filtre.

– Gir skalerbare løsninger og lave driftskostnader.

– Stopper at smitte sprer seg og reduserer fravær.

VENTITECH I ARBEID

Kontinuerlige løsninger med Ventitech faste eller bærbare produkter.

Det er umiddelbare fordeler ved bruk av Ventitech i ett luftsirkulasjonssystem. Enten InDuct faste enheter, eller bærbare produkter installert i food processor, hightech- eller farmasøytiske selskaper, produksjonsanlegg og deres lager. Enten det er lett eller tung industri, jobber ActivPure 24 timer i døgnet.

Det er en enkel og logisk tilleggsmontering til eventuelle HVAC modeller: INDUCT serien kan lett bygges inn i eksisterende ventilasjonskanaler, er visuelt påtrengende og trenger minimalt med vedlikehold. InDuct enheter kan kombineres på ulike måter – fra et enkelt rom eller gulv til hele byggeløsninger. I høyt forurensende miljøer, kan den eliminere behovet for aktiv karbon filtrering.

Plug and play enheter som AP3000 monteres der det ikke er noen kanal eller det er mindre praktisk tilgang.

GOD INNE LUFT, FØRER TIL BEDRE KVALITET

Det er vanskelig å finne en bransje som ikke trenger å administrere luftkvalitet riktig. Planleggere av innendørs oppvarming og ventilasjonssystemer har alltid fokusert på passiv filtrering av partikler (og da bare ned til en viss størrelse). Men de fleste tenker ikke på å faktisk rense luften eller desinfisere overflater. Og selv i de mest avanserte ventilasjons-systemer kan bakterier, mugg og andre mikroorganismer bygge seg opp dypt inne kanalene. Dette påvirker ikke bare produksjonskvaliteten, men kan også øke de ansattes sykefravær og føre til Sick Building Syndrome. Bruk av dyre flytende kjemikalier kan være farlig og føre til produksjonsstans. Dette gjelder ikke bare for de mest utfordrende forurensende industrier, men også for hele produksjonen og logistikk kjeden.

Problemet løst

Ventitech`s revolusjonære RCI sertifiserte romfartsteknologi er det manglende leddet i de fleste HVAC-systemer: Den skiller seg ut for sin evne til å angripe gasser og bakterietrusler proaktivt gjennom hele luftrensingen, med opptil 5 naturlige prosesser for å aktivt gjenskape frisk uteluft på en miljøvennlig måte. RCI har vist seg å være mer effektivt enn kjemiske løsninger på å ødelegge skadelige luftbårne- og overflatebakterier. Den bruker to typer ionisering for å redusere partikler, UV-lys og en katalysator for å skape hydrogen-baserte vennlige oksidanter.

STUDIER

Airbus, produksjonsanlegg , Getafe, Spania

Som en av de to ledende globale fly produsenter, trenger Airbus ingen introduksjon. Airbus ønsket best mulig luftbehandlingsaggregater (Ahus) for sitt nye HVAC system på et sentralt produksjonsanlegg i nærheten av Madrid. De søkte om en skreddersydd løsning: Det skulle garantere ren, sunn luft (gratis VOC), partikkelreduksjon og energieffektivitet. Den industrielle store AHU`s kombinerte indirekte varme med magnetisk nedkjøling. Ventitech`s InDuct 10000 ble installert før filtrene på utgang og retur syklusen. Hovedpoenget var å konstant desinfisere filtrene, å forhindre at biofilm bygger seg opp, dette for å redusere vedlikehold og øke filtreringen.

Resultater: Ett vellykket samarbeid med HVAC konsulenter og gjentatte ordrer med samme Ventitech-ledede løsning på tvers av flere Airbus fasiliteter. I vesentlig grad reduksjon av partikkelmengden, og det er ikke behov for gammeldags kullfiltre, som er en ekstra kostnad.

ALK, EUROPEISKE FARMASØYTISKE MIDLER

ALK er verdens største produsent av allergi- og imunprodukter med hovedkontor i Danmark. På sitt ALK Abelló anlegg i Madrid, søkte ALK etter den beste miljøvennlige løsningen for å opprettholde den høye luftkvalitet og overflatehygiene i laboratorier og kontorer, uten behov for dyre kjemiske renseløsninger. 1stk. InDuct 5000 og 2 InDuct 10000 enheter med RCI-teknologi ble integrert i eksisterende ventilasjonkanaler.

Resultater: Overflatebakterier ble redusert i ett allerede rent miljø, så vell som reduksjon av kjemikalielukt. Mikro organiske KFK er under 50 og kontinuerlig desinfeksjon pågår, og drifts- og vedlikeholdskostnader reduseres.

BOCAR BIL DELER, MEXICO

Bocar Bil ønsket å redusere patogener og forurensninger i sine installasjoner.

Resultater: Mikrobiologiske tester ble utført i et forutbestemt område for å se om reduksjon kunne oppnås med Ventitech AP3000 renseutstyr. Innen 48 timer ble virus, bakterier, sopp, sporer og koliform redusert med 80%.