Project Description

Hotell & Fritid

Luftkvaliteten på hotell og i fritidslokaler, kan være avgjørende for en en god eller dårlig kundeopplevelse. Fra uønsket lukt og mugg i gjestene sine rom, til ulumskheter på overflater og i ventilasjonskanaler.

Utfordringen ligger i mengden av mennesker som beveger seg gjennom fellesrommene. Hotelleiere blir stilt for mange nye utfordringer, for å levere trygge rom, og ren luft for deres stadig mer miljøbevisste kunder fra hele verden.

  • Fjerner opptil 99,9% av bakterier i luft og på overflater.
  • Reduserer/eliminerer myggsoppsporer.
  • Fjerner røyklukt og andre forurensinger.
  • Bruker 5 naturlige prosesser for å rense luften.
  • Renser og desinfiserer ditt eksisterende ventilasjonssystem.

VENTITECH JOBBER FOR DEG

Kontinuerlige løsninger med INDUCT

INDUCT serien er bygget inn i eksisterende ventilasjonskanaler, og trenger minimalt med vedlikehold. InDuct enheter kan kombineres på ulike måter – fra et enkelt rom til hele byggeløsninger. Nye Ventitech InDuct systemer er installert i et økende antall offentlige bygninger verden over. Alt fra idrettshaller, hoteller, flyplasser, til kjøpesentre og toilettfasiliteter, Vitenskapen: Uavhengige tester viser at Ventitech er grønn og energibesparende, og at behandlet luft er 99,999% fri for skadelige mikroorganismer.

ENGANGS LØSNINGER: MODELL BLASTER

Et gjesterom eller møterom ute av drift på grunn av ulovlig røyking, er tapte inntekter. Ventitech har også spesialisert seg på en rekke produkter med prioritet for konsentrert bruk, som yter høye nivåer av aktiv oksygen for effektiv sanering av mye forurensing.

MANGE DAGLIGE RUTINER SKAPER UTFORDRINGER FOR Å HOLDE LUFTEN FRISK I FOR HOTELL- OG FRITIDSBRANSJEN.

Et vellykket hotell eller fritidsanlegg (som et treningsstudio, lekeland eller teater) er som en liten by med alt i ett: Alt kan skje med forurenset luft eller overflater døgnet rundt – gjester eller medlemmer tar inn bakterier, kjøkken avgir lukt, vedlikeholds gutta maler korridorer, dusjer som genererer fuktighet, kunder røyker der de ikke skal … listen fortsetter. Eksisterende ventilasjonsanlegg er ofte dimensjonert for lite til å håndtere disse utfordringene.

Tradisjonelle ventilasjons-systemer og filtre, fjerner de fleste partikler, men mangler noe veldig viktig: De gjør ikke jobben med å fjerne skadelige bakterier og lukt fra luften. For ikke å nevne overflater som de vanlige systemene ikke berører i det hele tatt. Inntil nå har de ansatte enten ignorert disse problemene eller brukt kjemisk rensing. Fraværet øker og gjestene reagerer negativt på miljøet.

LØS PROBLEMET

Ventitech`s revolusjonerende RCI teknologi gir deg svaret, som normalt utelates av HVAC-designere. Vi bruker opp til 5 naturlige prosesser for å aktivt gjenskape frisk uteluft på en trygg og bærekraftig måte. RCI har også vist seg å være svært effektiv på å redusere mikroorganismer på overflater ved hjelp av to typer ionisering for å redusere partikler og en katalysator for å skape hydrogen-baserte vennlige oksidanter. Det er en enkel, men effektiv måte til aktivt å behandle problemer ved kilden – uten noen av de skadelige bivirkninger av tradisjonelle kjemiske løsninger. Det kan monteres i eksisterende HVAC-systemer eller bli installert i andre løsninger.

STUDIER

Chicago O’Hare – Hilton

«Miljø Rom»

Dette er et glimrende eksempel på Ventitech i USA, som arbeider med et multinasjonalt merkevare hotell for å skape en ekte, innovativ løsning på et raskt voksende moderne problem. Dette vil også hjelpe dem til markedsføring ut til sine kunder. The Chicago O’Hare brukte Ventitech for å opprette et nytt produkt: Allergivennlige rom(miljø rom). De renoverte rommene var utstyrt med tregulv, tapet, bomullsengetøy, persienner i tre, og tremøbler. Luftrensere som inneholdt RCI teknologi ble installert i alle rommene.

Resultat: Et miljø som er fri for skadelige mikroorganismer og lukt. Gjestene er fornøyd.

REEBOK OASIS – KANARIØYENE, Spania

Eierne (og kunder) i dette høyt profilerte og svært travle treningssenteret, ønsket «et treningsstudio som ikke lukter svette…». Med 1,700 kvm å rense, er dette en typisk operasjon utført av Ventitech. Vi ga en kostnadseffektiv, multi-produktløsning. To Ventitech InDuct ble installert i eksisterende HVAC system for å sikre aktiv sirkulerende luft i de viktigste rommene. Dette ble støttet av tre Eagle 5000, bærbare modeller, multippel teknologi, for spinning- og treningsområder.

Resultat: Effektiv og kontinuerlig luktreduksjon i løpet av 24 timer og «et treningsstudio som ikke lukter som et».