Project Description

Helse & Omsorg

Overflate og luftbakteriell forurensning er en alvorlig risiko i helse- og omsorgssektoren. Problematiske, uoppdagede bakterier kan påvirke sårbare pasienter, hvis rengjøringen ikke er bra nok. Det finnes uungåelige lukter som også må bekjempes.

Tradisjonelle ventilasjonsanlegg og andre luftesystemer i sykehus, helsestasjoner, omsorgsenheter og ambulanser, har ikke lykkes i å proaktivt desinfisere luft og overflater for patogener.

Ventitech er en revolusjonerende teknologi som er utviklet for romferd av NASA, og har vist seg å løse alle disse problemene ved hjelp av naturlige prosesser.

  • Styrker biosikkerhet og reduserer smitterisiko.
  • Fjerner opptil 99,9% av overflate- og luft patogener.
  • Desinfiserer skjulte mikrober og eliminerer lukt.
  • Forbedrer eksisterende luftfilter systemer.
  • Jobber 24/7/365 for å beskytte mennesker.
  • Reduserer dyre kjemiske rengjøringskostnader.

VENTITECH JOBBER FOR DEG

Kontinuerlige løsninger med Ventitech`s vide produktspekter.

Effekten med Ventitech i sykehus og medisinske sentre er bevist: Spør mange fornøyde kunder over hele verden, fra Brasil til New York eller fra Illinois til Frankrike.

Ved hjelp av enten faste INDUCT produkter i ventilasjonssystemer, eller plug & play løsninger som AP 3000, nyter pasienter og ansatte renere og tryggere luft, takket være Ventitech`s RCI-teknologi.

Ventitech finnes nå også i tannlegeklinikker og mindre kritiske miljøer som omsorgsboliger. Selv veterinærer har sett fordelene. Når denne type bedrifter begynner å bruke Ventitech, ser de umiddelbart forbedringer i luftkvaliteten og hygienen på overflater.

Vitenskapen: Uavhengige tester viser at Ventitech er grønn og energibesparende og behandlet luft er 99,999% fri for skadelige mikroorganismer.

HELSE INDUSTRIENS OMDØMME KJEMPER FOR KONTROLL PÅ SEKUNDÆR INFEKSJON RISIKO!

Mange av problemene i helseinstitusjoner stammer fra bakterier i miljøet, snarere enn som et direkte resultat av den medisinske behandlingen. Uansett hvor forsiktig disse fasilitetene er med å desinfisere overflater og filtrering av luft, dukker nye bakterier opp på daglig basis, og gjemmer seg ikke bare i luften, men i sprekker i veggen og til og med i ventilasjonsanlegget.

Disse helsefarlige infeksjonene er den største utfordringen sykehus har i dag. Tradisjonelle HEPA filtersystemer filtrerer luften, men dreper ikke bakteriene. Så sykehusene står overfor dyr kjemisk rensing av overflater som kan bety delvis nedleggelse, bare for å finne områder infisert igjen når de blir brukt igjen.

LØS PROBLEMET

Ventitech`s revolusjonerende RCI-teknologi er utviklet for bruk i verdensrommet og utfyller eksisterende HVAC-systemer, ved å rense luften hele døgnet. Diskret og med lite støy, bruker Ventitech opp til 5 naturlige prosesser for å gjenskape utendørsluft på en trygg og bærekraftig måte. RCI systemet har også vist seg å være utrolig effektiv på å redusere mikroorganiske konsentrasjoner på overflater i vanskelige områder, og agressive bakterie/virussoner, som bad/toaletter, ved hjelp av to typer ionisering, UV-lys og en katalysator for å skape hydrogen-baserte vennlige oksidanter. Men i motsetning til filtrering, er Ventitech`s RCI teknologi aktiv, ikke passiv – den kan rense alle sprekker i anlegget, som for eksempel komplisert utstyr, gardiner og senger uten sprøyting av sterke kjemikalier. Skadelige luft- og overflatebakterier, virus og soppsporer, inkludert norovirus, MRSA, E.Coli, Streptococcus spp. blir uskadeliggjort, og smittevern er maksimert.

STUDIER

FREMAP Sykehus, Majadahonda, Spania – Operasjons Rom

FREMAP Hospital har et vellykket offentlig helsevesen. Anlegget tilhører MAPRE, en privat forsikringsgruppe, og har 124 senger fordelt på 4,000 m2. Deres fokus er kundeservice og bruk av de nyeste teknologiske nyvinninger. Lederne ønsket å forbedre luftkvaliteten i kritiske behandlingsområder, og kontinuerlig begrense mikroorganiske konsentrasjoner på overflater, uten å bruke kjemiske desinfeksjonmidler.

Ventitech installerte InDuct 5000 i air-condition / varme kamre i operasjonsstuen og en InDuct 10000 i rehabiliterings-rommet.

Resultater: De mikrobakterie kontrollene under 50 CFU ble oppnådd, noe som økte komforten og luftsikkerheten for pasienter, besøkende og ansatte. VOC nivået, ble holdt under regulatoriske terskler. I tillegg bidro RCI teknologi med å øke tilbakeholdelsesevne i de tradisjonelle partikkelfiltre i systemet med 60%-90%. I alt et utmerket eksempel på at Ventitech på jobb, bidrar til å oppnå drifts- og energikostnadsbesparelser.

SYKEHUS DE LA PAZ, MADRID

Et av de største og viktigste offentlige sykehus i Spania, ønsket å forbedre partikkel- og mikrobenivå inne i sine bygninger som en reaksjon på den konstante utviklingen av farlige bakterier. Særlig var det viktig å løse potensielle problemer på nyfødtavdelingen. Ventitech frittstående enheter og InDuct celler ble installert i ulike deler av barselavdelingens drift.

Resultater: Ventitech`s RCI teknologi desinfiseret kontinuerlig miljøet og overflater på en offensiv måte, økte biosikkerheten, og bidro også til økt effektivitet på de tradisjonelle HEPA filter. Dette resulterte i kostnadseffektive fordeler for pasienter og ansatte på en økologisk og sikker måte.