Hvordan fungerer Active Pure teknologien?

Vi har vært i luftrensingsbransjen siden 2001. I alle disse årene har mange kloke hoder jobbet hardt for å utvikle et system som kan levere frisk luft til våre hjem, skoler, arbeidsplasser, og der hvor vi ellers oppholder oss. Ikke bare må et sånt system være brukervennlig og effektivt, store krav stilles også til det økonomiske. Resultatet av dette arbeidet ble en teknologi som fikk navnet ActivePure. Denne enestående teknologien renser og sanerer innemiljøet. Fem viktige naturlige metoder jobber sammen for at du skal kunne nyte best mulig luft der du oppholder deg.

Disse fem systemene er:

Negative Ioner:

Negative ioner sendes ut i luften. Dette får bitte små partikler som vi kaller svevestøv (nanopartikler) til å ”binde” seg sammen så de blir tyngre, og til sist ”faller” til gulvet. Du vil hurtig legge merke til en drastisk reduksjon av støv som tydelig kan ses når solen skinner inn fra vinduet. Hvor blir støvet av? Når partiklene blir større i prosessen og beveger seg nedover, vil de samtidig fjernes fra pustesone og dermed ikke lenger irritere luftveiene. Noen av partiklene vil til og med bli oksidert med andre rensefunksjoner. Du vil sannsynligvis, over tid, legge merke til mindre støv generelt.

”Radiobølge” partikkel reduksjon:

Denne unike prosessen er det bare Aerus som har. Energi, distribuert gjennom en radiobølge blir sendt ut fra enheten, og vandrer rundt igjennom hele huset fra ”topp til tå”. Denne energien lader opp støvpartikler og binder dem sammen, nøyaktig som den kraftigere nålespiss ionisering gjør. Denne prosessen fungerer ca. 20 meter i alle retninger fra apparatet, og er ikke avhengig av luftsirkulasjon.

Ultra-Violet lys:

En kraftig UV-C pære av høy kvalitet brukes. Denne type UV-C pære er også kalt for UVX pære, pga. at frekvensen ligger i den høye enden av skalaen, rett under røntgenstråler. En UV-X pære produserer et lys med den samme oksiderings, steriliserings og ioniserings effekt som sollys. Ute i naturen fjerner denne mikrobiologisk forurensing, bakterier og andre irritanter i vår pustesone. Egenskapen til det ultra-violette lyset tilfører ytterligere renseeffekt til denne Frisk Luft prosessen som hjelper til å lage et bedre innemiljø.

NASA, Sertifisert Romfarts Teknologi:

ActivPure-Teknologi, er utviklet av NASA, for å rense luften i Romfergene. Denne prosessen kalles foto katalytisk oksidering. Våre modeller er det eneste luftrensingssystem for bruk i private hjem, som bærer det eksklusive ”Certified in Space” emblem, utsted av NASA’s Space Foundation. ActivPure teknologien dupliserer renseeffekten fra solen ved å bruke en navnebeskyttet kraftig UVX pære, denne lyser på en katalysator ”celle”, som er oppbygget som en bikube. Bikuben er belagt med en spesiell legering av fire edelmetaller. ActivPure bikuben danner en ”rensende plasma” lik den solen gjør, som blir sendt ut fra apparatet hvor den vil rense luften og overflater der den står. Uavhengige testresultater har vist reduksjon på opp til 99,9% av mikroorganismer, E-Coli, sammen med andre bakterie- og virusarter.

Aktiv Oksygen, kan brukes når der trengs en ”oppfrisking”, sammen med å fjerne lukt rask.

Naturens egen renser, som består av 2 vanlige oksygen molekyler + 1 aktiv molekyl. Denne sammensetning kalles for aktiv oksygen, eller ozon. Våre produkter lager denne prosess inne i apparatet på samme måten naturen lager den ute, ved å ta på ”Purifier” funksjonen. Fordelen ved å kunne benytte seg av denne metoden viser seg når en vil fjerne sigarettrøyk, matlukt, lukt fra husdyr, muggsopp osv..

I tillegg er noen av våre produkter utstyrt med funksjonen ”Away mode”, som kan benyttes når mennesker og dyr ikke er tilstede. Denne funksjonen benyttes når du vil rense i ”dybden”, og fjerne ulumskheter der bare luft har tilgang. Velg mellom 2, 4, 6 eller 8 timers sanering. Åpne gjerne alle innvendige dører, også skapdører, og velg 2 eller 4 timer Away mode.  Sanering for et familiehus: La siste mann slå den på om morgenen når familien reiser på jobb og skole. Huset vil etter en sånn behandling oppleves som ”nytt” når du kommer hjem.

Synergieffekten av dette system arbeider i perfekt harmoni for deg som ønsker at inneluften er av beste kvalitet. Pure & Clean modellen vil effektiv behandle opp til 280 kvadratmeter innemiljø uten filter.

ActivePure White Paper

Besøk gjerne siden til vår leverandør for utfyllende informasjon ActivePure