Om oss

Ralf Iwersen ble nysgjerrig på en demomaskin som det kom røyk ut av på et State Fair-Show i Wyoming i 1996. Living proof demonstrerte ionisering, og han ble interessert. Han kjøpte en håndfull maskiner og fikk sendt dem til Norge. Han visste ingenting om salg, men fikk lyst til å prøve, og det førte ham til der han er i dag.

Ralf har drevet med salg av teknologien til privatmarkedet siden 2001, og Egil Hansen har vært med nesten like lenge. Egil har bakgrunn i byggebransjen, men ble fascinert av luftrenseren/teknologien som fjernet lukt fra innrøykte kafeteriaer, og som gjorde salmiakk luktfri. Det var tilbakemeldingene fra kundene som dro Egil rett inn i salget.

Ralf og Egil har drevet med dette i 20 år. Med en kombinasjon av Ralf sine kunnskaper og erfaringer, og Egil sine kunderelasjoner har de klart å bygge dette gründerselskapet fra bunn av.

Det var etter en tur til produsenten i USA for 4 år siden at de ble enige om å starte en ny reise: Inn mot helsesektoren og forebyggende smittevern.

Ventitech AS ble etablert i 2017.
I dag har selskapet 4 ansatte og produktene Ventibox Mini – Ventibox Pro lite og Ventibox Pro er «Made in Norway,» selv om teknologien er fra USA.

Ventitech har en revolusjonerende teknologi som er utviklet for romferd av NASA, og har vist seg å løse alle disse problemene ved hjelp av naturlige prosesser.

  • Styrker biosikkerhet og reduserer smitterisiko.
  • Fjerner opptil 99,9% av overflate- og luft patogener.
  • Desinfiserer skjulte mikrober og eliminerer lukt.
  • Forbedrer eksisterende luftfilter systemer.
  • Jobber 24/7/365 for å beskytte mennesker.
  • Reduserer dyre kjemiske rengjøringskostnader.