Mini er en liten hvit takvifte basert på en høyeffektiv direkte-drevet motor. Den lille viften veier kun 6 kg, noe som gjør monteringen til en lek.

Ønsker du mer inspirasjon om ulik bruk av små og store takvifter generelt, se eksempler på ulike tilfeller fra det virkelige liv her. Kontakt oss hvis du har spørsmål eller bare vil vite mer.

Hvis Northern Air Mini er for liten for dine fasiliteter, se nærmere på de andre Nordicco-produktene. Ta en titt på vår Northern Air Pro-serie, som passer for større rom enn Mini.

ViftestørrelseDekningsområdeBruksområderVekt
1,5 meter100 m2Kontorer, klasserom, kantiner6 kg

NORTHERN AIR MINI

Takvifte med fjernkontroll

En liten hvit takvifte med fjernkontroll – det er essensen av Northern Air Mini. Den måler bare 1,5 meter i diameter. Likevel gir den maksimal ytelse for størrelsen. Den elegante lille takviften er ideell for å forbedre inneklimaet i mindre rom. For eksempel. kantiner, klasserom, kontorer og andre lignende fasiliteter.

Den er designet med tre vinger vinklet i 31 °. Dette gir maksimal luft, men lydløs drift. Til tross for størrelsen har den en imponerende effekt i et mindre rom. Den lille takviften er produsert i hvitlakkert hard ABS-plast, som egner seg spesielt godt til innendørs bruk. Denne typen plast er kjent bl.a. fra legoklosser.

Northern Air Mini er tilgjengelig i hvit med trådløs RF-fjernkontroll for å kontrollere rotasjonsretningen. I tillegg har den 6 hastighetsinnstillinger.

Fordeler
  • Takviften betjenes via fjernkontroll

  • Flytter opp til 18.600 m3 luft i timen

  • Forover/bakover funksjon og 6 hastigheter

  • Energieffektiv og lydløs motor

  • Plug & Play installation (230 V)

  • Ideell for rom opp til 100 m2 og takhøyde > 3 m

  • Strømforbruk under normal drift er kun 30 watt

  • Reduserer energiforbruket via temperatur utjevning (mellom gulv og tak)

Ta kontakt for pristilbud.

    Ring oss på +47 93 27 36 51 eller fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig med et uforpliktende tilbud.