Nordmenn er kjent for å tilbringe mye tid i idrettshaller og arenaer. Vi ser gjerne barna våre trene eller trener selv, ser vårt favorittlag spille, eller kanskje for å se hele mesterskap. Her samles det mange mennesker, og etter pandemien har folk blitt mer skeptiske til store folkemengder. Det legges smitte igjen over alt; Den er i luften, og på alt vi berører. Da er det trygt og godt å vite at med en Northern Light installert i en hall, er smitterisikoen betydelig redusert, da både virus og bakterier reduseres fra både luft og overflater.  

Northern Light er et avansert klimavennlig HVLS takvifte med styringssystem, som forbedrer innemiljøet, senker energiforbruket og reduserer CO2-mengden. Typiske bruksområder er: Sportshaller – Lagerhaller – Konserthaller – Skolens Gymsal – Produksjonslokaler –Dagligvaren – Butikker og andre større bygg med relativ høy takhøyde.

Denne takviften utnytter en helt unik måte å flytte store mengder med luft, langsomt. I andre deler av verden har HVLS (High Volume Low Speed) allerede blitt et begrep og standard. Om sommeren trekker viften varm luft opp så den virker kjølende, og om vinteren beveges den varme luften ned i hallen og vil øke temperaturen der folk oppholder seg.

Den kommer i 2 utførelser: Den ene har UVC-teknologi, og den andre er uten. Forskjellen ligger på den dokumenterte reduksjon av bakterier og eliminering av virus.

Produsert i Danmark med dokumentasjon fra Teknologisk Institutt i København.

NORTHERN AIR

HVLS takvifte for store rom

NORTHERN LIGHT

HVLS takvifte med UVC-lys

Northern Air er vår produktlinje med store HVLS-takvifter. HVLS står for High Volume – Low Speed ​​​​og som navnet tilsier flytter takviftene store mengder luft, stille og fullstendig og helt lydløst. På denne måten kan både fukt- og temperaturforskjeller mellom gulv og tak effektivt kompenseres (også kjent som termisk blanding av luftlag). Northern Air sikrer dermed energisparing, CO2-reduksjoner og et bedre inneklima – pakket inn i elegant skandinavisk design. HVLS-takviftene kan enten brukes som en frittstående løsning eller i forbindelse med eksisterende ventilasjonsanlegg.

Northern Air HVLS takvifte er tilgjengelig i størrelser fra 2 – 5 meter i diameter. Du kan enten velge mellom våre standardfarger (aluminium og hvit) eller en spesiell farge du ønsker viften i. Ta kontakt for eksempler på ulike bruksområder. Kontakt oss hvis du har spørsmål eller bare vil vite mer.

Northern Light takvifte er det mest effektive systemet for desinfisering og distribusjon av ren luft *. Produktlinjen består av patenterte HVLS-takvifter med integrert UVC-lys i vingene. Sakte og lydløst sirkulerer den luften i et rom. Dermed passerer enorme mengder luft over de integrerte UV-lampene på oversiden av vingene. På denne måten desinfiseres luften effektivt og kontinuerlig, og eliminerer skadelige luftbårne patogener når den utsettes for UVC-lys.

Ifølge testrapporten fra Dansk Teknologisk Institut er Northern Light det mest effektive systemet for å desinfisere og distribuere store mengder luft som kan brukes mens mennesker oppholder seg i et rom. Ta kontakt for eksempler på ulike bruksområder. Våre takvifter er tilgjengelige i forskjellige størrelser og farger, se tabell for mer info:

TakviftestørrelserDekningsområdeBruksområderVekt
2 meter250 m2Kontorer34 kg
3 meter600 m2Foyerer40 kg
4 meter800 m2Lagerhaller47 kg
5 meter1000 m2Idrettshaller55 kg

    Ring oss på +47 93 27 36 51 eller fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg så snart som mulig med et uforpliktende tilbud.