Hove Plantesalg

Hove Plantesalg

Vi vil gratulere Hove Plantesalg med installering av 3 Ventibox Pro og 1 stk Ventibox Mini.!
Hove plantesalg har fokus på sunne planter.  De tar ute luften med seg inn, i et godt inneklima vil resultatet av friske plante holde seg mye lengre.

Vi gleder oss til videre samarbeid med dere.

Med vennlig hilsen alle hos VentiTech AS

Referanse fra Daglig leder Camill Hove

 

Hei dere i VentiTech AS                                                                   05.09.2018

Her er en tilbakemelding på vår erfaring med Ventibox Pro, Ventibox Mini og Ventibox Drivhus.

Ventibox Pro fikk vi montert i mai 2018. 3 bokser fordelt på ca 600m² drivhus/butikk. Formålet var å teste ut effekten på plantene i vårt drivhus og se om dette kan redusere våre problemer med mugg i butikk spesielt på høst og vinter.Et resultat kom nesten umiddelbart etter montering, nemlig friskere luft! Både av oss ansatte og kunder. Lufta er renere og friskere som ute. Spor av mugg i lufta forsvant helt.Plantene har også hatt et oppløft i år og holdt seg finere, lenger. Om dette skyldes Ventibox alene eller andre faktorer er for tidlig å si. Det kreves testing også vinter og høst, samt flere vår og sommerperioder for å få noe konkret. Været ute, som i år har vært eksepsjonelt, vil ha en stor innvirkning på klima også inne i drivhuset. Vi har også en vegg åpen store deler av døgnet i hele salgssesongen. Det som blir spennende å se videre er hvordan høsten og vinteren blir med lukkede dører. Da er temperatur og klima inne mer jevnt. Boksene får også jobbe mer effektivt i et lukket anlegg.

Ventibox i små formater (30m²) har vi også testet på flere andre steder som ikke er relatert til drivhus. På kundetoalettet er det ikke lenger lukt. Her henger det en Ventibox mini. Lukt har vi også fått bort i gamle hus, mugne kjellere og eldre biler!  Effekten er nesten umiddelbar og gir langvarig effekt. Vi pusser opp et gammelt med dårlig lukt og muggsopp. Hele etasjen på ca 100kvadrat har hatt positiv effekt av 1stk ventibox! En vaskekjeller har ikke lenger innestengt og dårlig lukt etter mugg. Det lukter friskt som ute. Vi gleder oss til videre resultat fra boksene og har stor tro på at disse kommer til å slå ut positivt for oss og plantene våre.

Klikk her for pdf-linken

2018-09-06T10:07:19+00:00